Search
Close this search box.

Tečaj engleskog za početnike

UPIŠE SE

Naš tečaj engleskog za početnike je vaš prvi korak k uspjehu

Što je sve uključeno u tečaj?

  • Male grupe
  • Izvorni govornici
  • Jedno predavanje od 120 minuta tjedno
  • 15 tjedana (ukupno 30 sati)
  • Knjige uključene u cijenu tečaja
  • Online portal: Sve što trebate dostupno je i putem interneta

Tečaj engleskog za početnike


Svi negdje moramo početi: tečaj engleskog za početnike

Ako se osjećate sputano jer je vaše znanje engleskog jezika vrlo malo ili gotovo nikakvo – mi smo ovdje za vas. Ako mislite da svi oko vas tečno govore engleski, imamo odlične vijesti – to jednostavno nije točno! Bez obzira na vašu dob, nikad nije ni prerano ni prekasno za početak učenja engleskog. Naš Tečaj engleskog za početnike nudi vam sve alate za uspješan put kroz pustolovinu zvanu učenje engleskog jezika.

Kako naš tečaj engleskog za početnike funkcionira?

Već pretpostavljamo što mislite: Američki centar je škola s isključivo izvornim govornicima engleskog jezika. Kako mogu ići na tečaj na kojem niti ja govorim engleski, niti nastavnik hrvatski?

Opet – imamo odlične vijesti za vas! Svi naši nastavnici na Tečaju engleskog za početnike također tečno govore hrvatski. Drugim riječima, oni su vrlo svjesni učestalih problema s kojima se susreću izvorni govornici hrvatskog jezika kada uče engleski. Ukoliko je potrebno, nastavnici na hrvatskom jeziku uvijek mogu objasniti sve što nije jasno.

Cilj

Naš je Tečaj engleskog za početnike dizajniran sa svrhom razvijanja samopouzdanja u govorenju engleskog jezika i to kod svih – bez obzira na dob. Od prvog ćete dana naučiti korisne izraze i svako će se sljedeće predavanje graditi na tome. Nema potrebe za sramežljivošću tijekom sata!

Mi razumijemo da su svi ovdje da bi učili i napredovali. Naši profesori osiguravaju opuštenu atmosferu bez predrasuda, tako da polaznici tečaja ne trebaju dozvoliti da ih njihovi strahovi nadvladaju. Mi obično kažemo: ostavite sve to pred vratima i uđite u učionicu spremni slušati, učiti i najvažnije – govoriti!

Što tečaj engleskog za početnike uključuje?

Naše se grupe sastoje od maksimalno šest učenika, što svakome od njih ostavlja dovoljno vremena da govore i sudjeluju u svakoj vježbi. Cijena tečaja uključuje udžbenik i vježbenicu po kojima kroz različite gramatičke i leksičke vježbe učimo i napredujemo, iako je naglasak uvijek na govorenju i razumijevanju.

Također, mi smo jedna od prvih škola u Hrvatskoj koja nudi inovativni internetski program preko Oxforda, nazvan LMS. Taj program sadrži dodatne vježbe slušanja, govorenja, čitanja, pisanja i razumijevanja u udobnosti vlastitoga doma. Navedena LMS platforma dozvoljava učenicima interakciju s ostalim polaznicima i s profesorom. Međutim, to nije sve! U okviru škole također imamo i poseban internetski portal dostupan svim našim učenicima, koji omogućuje neograničen izvor dodatnih materijala za učenje poput e-knjiga, videozapisa, igara itd.

Zaključak

Ako ste oduvijek željeli naučiti engleski jezik, sada je vrijeme! Uz profesore koji su izvorni govornici engleskog, ali koji također govore i hrvatski, uz školu koja brine o napretku i iskustvu svakog učenika te uz mnoštvo nastavnog materijala koji vam pomaže pri učenju – možete očekivati samo najbolje rezultate!