Učenje engleskog jezika iz izvora

Naša metoda učenja engleskog jezika

Ovdje u Američkom centru naš je najveći prioritet vaš napredak u engleskom jeziku. Svjesni smo toga da učenje engleskog jezika i savladavanje nekog jezika može biti jedno od najvećih izazova u životu. Mnogi ljudi imaju strah od nepravilnog govora pred drugima, što povratno onemogućava čak i najjednostavnije izražavanje. Prvi je cilj našega tečaja engleskog učiniti da se osjećate ugodno kada govorite. Sve predrasude ostalih ostaju izvan našega centra. Strah može biti vaš neprijatelj broj jedan, može blokirati vaše misli i tako vas spriječiti u napretku. Želimo osigurati vašu ugodu i slobodno izražavanje u prisustvu ostalih i u okruženju koje je opušteno, zabavno i aktivno.

Kaže se da su najbolje stvari u životu one najjednostavnije. To je način kako bismo željeli opisati i naša predavanja engleske gramatike. Na našemu tečaju engleskog dobit ćete potpuna objašnjenja teških dijelova engleske gramatike iz perspektive koju možda nikada dotad niste iskusili. Naši instruktori engleskoga u Američkom centru vole pojednostaviti teme koristeći dijagrame i druge vizualne elemente. Nakon našeg tečaja engleskog imat ćete drugačiji uvid u te teške teme, a naše predano inzistiranje na vašemu razumijevanju ne staje dok ne uspijete.

Učenje engleskog jezika u Američkom centru daje vam priliku da koristite engleski u razredu i što je još važnije – izvan njega. U ovom centru koristimo mnoge aktivnosti i izvore koje možete koristiti i kod kuće ili gdje god se nalazite. Dodatno, volimo koristiti tehnologiju u nastavi. Na našem tečaju engleskog imat ćete pristup lekcijama kroz powerpoint prezentacije koje možete ponovno gledati kod kuće, kao i naš sustav elektronički ispravljenih domaćih zadaća koje osim ispravki sadrže i komentare grešaka

Pronaći ćete sav sadržaj i dodatne materijale s našeg tečaja engleskog dostupne pri ruci kod kuće i u našom LMSu (Online Learning Management System)! Zateći ćete se da radite sve više i više, čineći engleski jezik dijelom vaše svakodnevne rutine bez napora! Želimo da uspijete i uspjet ćete u Američkom centru!

Svi naši tečajevi engleskog prate Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ) / Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

UČENJE ENGLESKOG JEZIKA IZ IZVORA.

IZABERITE NAŠ TEČAJ ENGLESKOG KOJI VAM ODGOVARA!

tečaj engleskog za početnike

Tečaj engleskog za početnike

Ako mislite da svi oko vas tečno govore engleski, imamo odlične vijesti – to jednostavno nije točno! Bez obzira na vašu dob, nikad nije ni prerano ni prekasno za početak učenja engleskog. Naš Tečaj engleskog za početnike nudi vam sve alate za uspješan put kroz pustolovinu zvanu učenje engleskog jezika.

Konverzacijski tečaj engleskog jezika

Opći tečaj engleskog jezika

Naš opći tečaj engleskog jezika nudi zabavan paket ispunjen govornim i gramatičkim vježbama. Ovaj tečaj engleskog sastoji se od dva sata po šezdeset minuta nastave tjedno tijekom petnaest tjedana (ukupno trideset sati). Grupe sadrže maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor.

učenje engleskog jezika preko interneta

Online tečaj engleskog jezika

Jeste li ikad željeli naučiti engleski, ali nikad niste pronašli vremena za to? Što biste rekli kada bismo vam ponudili online tečaj engleskog jezika s pogodnošću učenja iz vašeg vlastitog doma ili ureda bez brige o prometnoj gužvi i mukotrpnog hodanja po kiši, snijegu, hladnoći ili vrućini?

Konverzacijski tečaj engleskog jezika u američkom centru u zagrebu

Konverzacijski tečaj engleskog jezika

Konverzacijski tečaj engleskog jezika u potpunosti je temeljen na razgovoru i namijenjen je govornicima na višem stupnju poznavanja jezika koji žele upotrijebiti svoje znanje u praktičnom smislu. Na tečaju se ne koriste knjige – umjesto toga tečaj nudi tjedne teme za diskusiju koje priprema instruktor, izvorni govornik engleskoga jezika.

konverzacijski tecaj engleskog jezika

Intenzivni tečaj engleskog jezika

Ako ste jedan od onih naših polaznika koji trebaju u kratkom periodu postići rezultat, tada je intenzivni tečaj engleskog za vas. Taj tečaj engleskog sastoji se od pet sata po 120 minuta (ponedjeljkom, srijedom i petkom) tjedno tijekom pet tjedana. (ukupno trideset sati).

ENGLESKI ZA DJECU U AMERICKOM CENTRU

Engleski za djecu

Naš tečaj engleskog jezika za djecu nudi vašoj djeci priliku da u potpunosti zarone u okruženje ispunjeno isključivo komunikacijom na engleskom jeziku. U Američkom centru oni će upiti engleski jezik poput spužve kroz aktivnosti poput pjevanja uz živu glazbu (gitaru), crtanja, bojanja i pričanja priča.

Naš zadatak

Učenje engleskog jezika i savladavanje nekog jezika može biti jedno od najizazovnijih iskustava u vašem životu. Koji je god razlog učenja, uspjeh može biti postignut samo uz strpljenje i predan rad. 

Također da biste zadržali znanje jezika, trebate ga koristiti – kao u izreci “use it or lose it”. Bez obzira na to jeste li početnik ili napredni govornik engleskog, održavanje vašega znanja jezika i njegov napredak na našem je tečaju engleskog glavni prioritet.

U Američkom centru tečajeve engleskog održavaju nastavnici s najvećim iskustvom u Zagrebu i kojima je engleski jezik ujedno i materinski. Mi smo vrlo predani ideji vašeg napretka i uspjeha i pomoći ćemo vam na tom putu. Također imamo i nekoliko tisuća sati iskustva u podučavanju engleskog jezika u Hrvatskoj. Drugim riječima, svjesni smo i najčešćih gramatičkih pogrešaka i zamki u koje učenici najčešće upadaju. 

Na svaki se od naših tečajeva može upisati maksimalno šest polaznika, što otvara dovoljno vremena za razgovor i sudjelovanje. Volimo koristiti vizualizacije, sheme i pojednostavljene načine poučavanja engleske gramatike te na taj način održavamo nastavu zabavnom i aktivnom. Naša će vas metoda uključiti u jezik; cilj broj jedan na našem tečaju engleskog jest napraviti učenje engleskog jezika načinom života. Naša kuća je vaša kuća, dobrodošli u Američki centar!

Kontaktirajte nas danas!

30% POPUSTA

Grupni tečajevi stranih jezika, mini grupe, poluindividualna nastava! 

➡️besplatno testiranje
➡️već od 1950 kn online/uživo
➡️rad u malim grupama

Upišite već danas!