Učenje engleskog jezika iz izvora

Naša metoda učenja engleskog jezika

Ovdje u Američkom centru naš je najveći prioritet vaš napredak u engleskom jeziku. Svjesni smo toga da učenje engleskog jezika i savladavanje nekog jezika može biti jedno od najvećih izazova u životu. Mnogi ljudi imaju strah od nepravilnog govora pred drugima, što povratno onemogućava čak i najjednostavnije izražavanje. Prvi je cilj našega tečaja engleskog učiniti da se osjećate ugodno kada govorite. Sve predrasude ostalih ostaju izvan našega centra. Strah može biti vaš neprijatelj broj jedan, može blokirati vaše misli i tako vas spriječiti u napretku. Želimo osigurati vašu ugodu i slobodno izražavanje u prisustvu ostalih i u okruženju koje je opušteno, zabavno i aktivno.

Kaže se da su najbolje stvari u životu one najjednostavnije. To je način kako bismo željeli opisati i naša predavanja engleske gramatike. Na našemu tečaju engleskog dobit ćete potpuna objašnjenja teških dijelova engleske gramatike iz perspektive koju možda nikada dotad niste iskusili. Naši instruktori engleskoga u Američkom centru vole pojednostaviti teme koristeći dijagrame i druge vizualne elemente. Nakon našeg tečaja engleskog imat ćete drugačiji uvid u te teške teme, a naše predano inzistiranje na vašemu razumijevanju ne staje dok ne uspijete.

Učenje engleskog jezika u Američkom centru daje vam priliku da koristite engleski u razredu i što je još važnije – izvan njega. U ovom centru koristimo mnoge aktivnosti i izvore koje možete koristiti i kod kuće ili gdje god se nalazite. Dodatno, volimo koristiti tehnologiju u nastavi. Na našem tečaju engleskog imat ćete pristup lekcijama kroz powerpoint prezentacije koje možete ponovno gledati kod kuće, kao i naš sustav elektronički ispravljenih domaćih zadaća koje osim ispravki sadrže i komentare grešaka

Pronaći ćete sav sadržaj i dodatne materijale s našeg tečaja engleskog dostupne pri ruci kod kuće i u našom LMSu (Online Learning Management System)! Zateći ćete se da radite sve više i više, čineći engleski jezik dijelom vaše svakodnevne rutine bez napora! Želimo da uspijete i uspjet ćete u Američkom centru!

Svi naši tečajevi engleskog prate Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ) / Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

UČENJE ENGLESKOG JEZIKA IZ IZVORA! UPOZNAJTE NAŠE PROFESORE

Izvorni govornik iz SAD-a

Columbia University

Izvorni govornik iz SAD-a

The Citadel

Izvorni govornik iz Australije

Naš zadatak

Učenje engleskog jezika i savladavanje nekog jezika može biti jedno od najizazovnijih iskustava u vašem životu. Koji je god razlog učenja, uspjeh može biti postignut samo uz strpljenje i predan rad. Također da biste zadržali znanje jezika, trebate ga koristiti – kao u izreci “use it or lose it”. Bez obzira na to jeste li početnik ili napredni govornik engleskog, održavanje vašega znanja jezika i njegov napredak na našem je tečaju engleskog glavni prioritet.

U Američkom centru tečajeve engleskog održavaju nastavnici s najvećim iskustvom u Zagrebu i kojima je engleski jezik ujedno i materinski. Mi smo vrlo predani ideji vašeg napretka i uspjeha i pomoći ćemo vam na tom putu. Također imamo i nekoliko tisuća sati iskustva u podučavanju engleskog jezika u Hrvatskoj. Drugim riječima, svjesni smo i najčešćih gramatičkih pogrešaka i zamki u koje učenici najčešće upadaju. Na svaki se od naših tečajeva može upisati maksimalno šest polaznika, što otvara dovoljno vremena za razgovor i sudjelovanje. Volimo koristiti vizualizacije, sheme i pojednostavljene načine poučavanja engleske gramatike te na taj način održavamo nastavu zabavnom i aktivnom. Naša će vas metoda uključiti u jezik; cilj broj jedan na našem tečaju engleskog jest napraviti učenje engleskog jezika načinom života. Naša kuća je vaša kuća, dobrodošli u Američki centar!

Upisi u tijeku