Online tečaj engleskog jezika u americkom centru u zagrebu
Online tečaj engleskog jezika
08/03/2018
SPAR u novi supermarket uložio 66 milijuna kuna i otvorio 60 radnih mjesta
Engleska gramatika iz novina: SPAR uložio 66 milijuna kuna i otvorio 60 radnih mjesta
05/07/2018

Opći tečaj

engleskog jezika


Opći tečaj engleskog jezika

Počinje 09.10.2018.

2018 jesenski semestar

 Ponedjeljak i srijedaUtorak i četvrtakPetakSubota
09:00---B2.1
11:05---A2 Srednja škola
B2 Srednja škola
13:30---Osnovna škola

15:30
14:00Osnovna škola
16:00B1.1
17:00A1.2
B1.2+
A2.1
B2.1
C1 120min-
18:30C1.1A2.1
C1.2
-
19:10B1.1B2.1-
20:15----

Jamey

Izvorni govornik


Rođen u Sjedinjenim Američkim Državama. Došao u Hrvatsku podučavati izvornom Američkom jeziku.

Više o Jameyu

Lisa

Izvorni govornik


Rođen u Sjedinjenim Američkim Državama.

Više o Lisi

Stefanie

Izvorni govornik iz Kanade


Patrick

Izvorni govornik iz Kanade


Što je sve uključeno u tečaj?

  • Male grupe
  • Izvorni govornici
  • Dva sata tjedno
  • 15 tjedana (ukupno 30 sati)
  • Knjige uključene u cijenu
  • Online portal - sve što trebate dostupno je i putem interneta

Opći tečaj engleskog jezika detaljnije:


Naš opći tečaj engleskog jezika nudi zabavan paket ispunjen govornim i gramatičkim vježbama. Ovaj tečaj engleskog sastoji se od dva sata po šezdeset minuta nastave tjedno tijekom petnaest tjedana (ukupno trideset sati). Grupe sadrže maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor. Naši razgovori i debate odnosit će se na zanimljive teme i aktualne događaje.

Cilj

Naš je cilj uvući vas u svijet engleskog jezika. Tečaj engleskog jezika u Američkom centru dat će vam priliku da koristite engleski u razredu i što je još važnije - izvan njega. U ovom centru koristimo mnoge aktivnosti i izvore koje možete koristiti i kod kuće ili gdje god se nalazite. Dodatno, volimo koristiti tehnologiju u nastavi. Na našem tečaju engleskog imat ćete pristup lekcijama kroz powerpoint prezentacije koje možete ponovno gledati kod kuće, kao i naš sustav elektronički ispravljenih domaćih zadaća koje osim ispravki sadrže i komentare grešaka. Pronaći ćete sav sadržaj i dodatne materijale s našeg tečaja engleskog dostupne pri ruci kod kuće i u digitalnom obliku, a tečaj uključuje i besplatne knjige! Zateći ćete se da radite sve više i više, čineći engleski jezik dijelom vaše svakodnevne rutine bez napora! Želimo da uspijete i uspjet ćete u Američkom centru!

Certifikat

Pružajući vam ove materijale i alate, želimo da učinite naš tečaj engleskog dijelom svoje svakodnevice i konačno, da učinite engleski jezik dijelom svojeg života. Na kraju semestra bit ćete testirani i ukoliko položite ispit, bit ćete nagrađeni certifikatom!

Svi naši tečajevi engleskog prate Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ) / Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL

Cijena tečajeva uključuje sve materijale i knjige.

Besplatno testiranje

Prije nego što upišete naš opći tečaj engleskog jezika, imat ćete kratko usmeno testiranje kao razredbeni ispit na temelju kojega ćemo vas smjestiti u odgovarajuću grupu prema vašem znanju. Nemojte se bojati testiranja! Prema našem iskustvu, mnogi se ljudi srame svojega stupnja znanja engleskog jezika, ali kada uđete kroz naša vrata, znajte da sve to ostaje vani jer ste ušli u područje bez predrasuda. Mi smo ovdje kako bismo vam pomogli savladati bilo kakav strah od govora. Grupni tečaj engleskog pokriva grupe od početne A1 razine do napredne C2 razine.

Rezerviraj besplatno testiranje!

Idući semestar počinje 18.02.2019

Rezerviraj termin za besplatno testiranje znanja!