Online tečaj engleskog jezika

Što je sve uključeno u tečaj?

  • Izvorni govornici
  • termin je po dogovor
  • Online portal: Sve što trebate dostupno je i putem interneta

Online tečaj engleskog jezika


Naš je Online tečaj engleskog jezika BEZ izlika!

Jeste li ikad željeli naučiti engleski, ali nikad niste pronašli vremena za to? Svi se lako možemo opravdati: “Oh, ja bih tako želio/željela naučiti engleski, ali jednostavno nemam vremena!”. Što biste rekli kada bismo vam ponudili Online tečaj engleskog jezika s pogodnošću učenja iz vašeg vlastitog doma ili ureda bez brige o prometnoj gužvi i mukotrpnog hodanja po kiši, snijegu, hladnoći ili vrućini?

Samo zamislite da se probudite, pripremite si šalicu kave i još uvijek u pidžami sjednete u svoj udoban naslonjač. Zvuči li to primamljivo? Ili zamislite da završavate naporan radni dan nakon kojeg ne trebate brinuti o vožnji na drugi kraj grada i pronalasku parkirnog mjesta za sat engleskog. Štoviše, razmislite o produktivnosti koju možete imati učeći engleski jezik tijekom pauze za ručak. Ako vas ove ideje privlače, trebali biste razmisliti o našem Online tečaju engleskog jezika kao o objektnivnoj mogućnosti da konačno naučite engleski!

Što naš Online tečaj engleskog jezika nudi?

Učenje engleskog online u posljednjih se nekoliko godina značajno razvilo, a razvoj tehnologije zaista je učinio ovaj alternativni pristup vrlo privlačnim. U osnovi, na individualnom Online tečaju engleskog jezika možete steći isto znanje kao da ste i fizički prisutni u razredu.

Pisanje zadaće učinjeno je lakšim kao i njezino ispravljanje pred vašim očima

Online tečaj engleskog jezika u Američkom centru preko Skypea otklanja sva opravdanja za neučenje koja možete dati. Sve što trebate jest računalo ili tablet, dobra internetska veza i slušalice. Uz samo te tri stvari možemo postići jednako, pa možda čak i više nego u klasičnom razredu. Možemo napraviti screen sharing (dijeljenje zaslona) za vježbe čitanja i pisanja, a uz pomoć naše implementacije google dokumenata, možete odmah vidjeti svoje pogreške ispravljenima.

Online tečaj engleskog jezika – vježbe pisanja i korekcije

Online tečaj engleskog jezika LMS (Learning Management System / Sustav za upravljanje učenjem)

Ako odlučite pohađati naš Online tečaj engleskog jezika u trajanju od 30 sati, imat ćete pristup našem online okruženju za učenje ili LMS-u (Learning Management System / Sustav za upravljanje učenjem). Tu ćete moći rješavati interaktivne vježbe, slati snimke svojega govora i sudjelovati u razrednim forumima i ostalim načinima pismene komunikacije s drugim polaznicima Online tečaja engleskog. To je odličan način za korištenje engleskog jezika izvan naših online susreta. Profesor će vam dati povratnu informaciju i ocjenu za sav vaš rad. Platforma se sastoji od četiri dijela: čitanje, slušanje, govorenje i pisanje.

Online učenje učinjeno je lakšim uz našu platformu za Online tečaj engleskog!

Knjiga za Online tečaj engleskog jezika

Također, ako biste željeli koristiti naše vrlo kvalitetne knjige za tečaj, Oxford Press Navigate, možemo za vas organizirati potpuno interaktivnu digitalnu kopiju po cijeni tiskane knjige. Ako se upišete na naš tečaj u trajanju od 30 sati, ta će knjiga biti uključena! S interaktivnom digitalnom knjigom možete slušati zvučne zapise, gledati videozapise, ispunjavati zadatke za zadaću i snimiti svoj govor te na taj način pratiti vlastiti napredak. Sve je spremljeno na vaše računalo, smartfon ili tablet, pa nećete trebati internet prilikom ispunjavanja bilo kojeg od navedenih zadataka.

Online tečaj engleskog jezika ukratko:

  • Pohađajte tečaj u bilo koje doba dana! Od sumraka do zore!
  • Svi tečajevi uključuju pristup portalu za Online tečaj engleskog jezika s dodatnim materijalima
  • Prema zahtjevu dostupna je i Oxford e-knjiga za 10 i 20 sati tečaja
  • Za Online tečaj engleskog jezika u trajanju od 30 sati LMS i e-knjiga su uključene u cijenu

Vidimo se u razredu…s vašeg kauča!

 

Pošaljite upit