Online tečaj engleskog jezika

UPIŠE SE

Tečaj engleskog preko interneta

ONLINE TEČAJ NOVOSTI:

Što je sve uključeno u online tečaj?

Male grupe

2-6 polaznika

6 Tjedna

75 min Pon -Čet

Izvorni govornici

Oxford
E-Book

interaktivna mobilna aplikacija za e-knjige

Virtualni Classroom

sve što trebate dostupno je i putem interneta

Certifikat za CV

dobivate pripadajući certifikat

Online tečaj engleskog jezika


Naš je Online tečaj engleskog jezika BEZ izlika!

Jeste li ikad željeli naučiti engleski, ali nikad niste pronašli vremena za to? Svi se lako možemo opravdati: “Oh, ja bih tako želio/željela naučiti engleski, ali jednostavno nemam vremena!”. Što biste rekli kada bismo vam ponudili Online tečaj engleskog jezika s pogodnošću učenja iz vašeg vlastitog doma ili ureda bez brige o prometnoj gužvi i mukotrpnog hodanja po kiši, snijegu, hladnoći ili vrućini?

Samo zamislite da se probudite, pripremite si šalicu kave i još uvijek u pidžami sjednete u svoj udoban naslonjač. Zvuči li to primamljivo? Ili zamislite da završavate naporan radni dan nakon kojeg ne trebate brinuti o vožnji na drugi kraj grada i pronalasku parkirnog mjesta za sat engleskog. Štoviše, razmislite o produktivnosti koju možete imati učeći engleski jezik tijekom pauze za ručak. Ako vas ove ideje privlače, trebali biste razmisliti o našem Online tečaju engleskog jezika kao o objektnivnoj mogućnosti da konačno naučite engleski!

Što naš Online tečaj engleskog jezika nudi?

Učenje engleskog online u posljednjih se nekoliko godina značajno razvilo, a razvoj tehnologije zaista je učinio ovaj alternativni pristup vrlo privlačnim. U osnovi, na individualnom Online tečaju engleskog jezika možete steći isto znanje kao da ste i fizički prisutni u razredu.

Pisanje zadaće učinjeno je lakšim kao i njezino ispravljanje pred vašim očima

Online tečaj engleskog jezika u Američkom centru preko Skypea ili google meeting-a otklanja sva opravdanja za neučenje koja možete dati. Sve što trebate jest računalo ili tablet, dobra internetska veza i slušalice. Uz samo te tri stvari možemo postići jednako, pa možda čak i više nego u klasičnom razredu. Možemo napraviti screen sharing (dijeljenje zaslona) za vježbe čitanja i pisanja, a uz pomoć naše implementacije google dokumenata, možete odmah vidjeti svoje pogreške ispravljenima.

Online tečaj engleskog jezika – vježbe pisanja i korekcije

Online tečaj engleskog jezika LMS (Learning Management System / Sustav za upravljanje učenjem)

Ako odlučite pohađati naš Online tečaj engleskog jezika u trajanju od 30 sati, imat ćete pristup našem online okruženju za učenje ili LMS-u (Learning Management System / Sustav za upravljanje učenjem). Tu ćete moći rješavati interaktivne vježbe, slati snimke svojega govora i sudjelovati u razrednim forumima i ostalim načinima pismene komunikacije s drugim polaznicima Online tečaja engleskog. To je odličan način za korištenje engleskog jezika izvan naših online susreta. Profesor će vam dati povratnu informaciju i ocjenu za sav vaš rad. Platforma se sastoji od četiri dijela: čitanje, slušanje, govorenje i pisanje.

Online učenje učinjeno je lakšim uz našu platformu za Online tečaj engleskog!

Knjiga za Online tečaj engleskog jezika

Također, ako biste željeli koristiti naše vrlo kvalitetne knjige za tečaj, Oxford Press Navigate, možemo za vas organizirati potpuno interaktivnu digitalnu kopiju po cijeni tiskane knjige. Ako se upišete na naš tečaj u trajanju od 30 sati, ta će knjiga biti uključena! S interaktivnom digitalnom knjigom možete slušati zvučne zapise, gledati videozapise, ispunjavati zadatke za zadaću i snimiti svoj govor te na taj način pratiti vlastiti napredak. Sve je spremljeno na vaše računalo, smartfon ili tablet, pa nećete trebati internet prilikom ispunjavanja bilo kojeg od navedenih zadataka.

Online tečaj engleskog jezika ukratko:

 • Pohađajte tečaj u bilo koje doba dana! Od sumraka do zore!
 • Svi tečajevi uključuju pristup portalu za Online tečaj engleskog jezika s dodatnim materijalima
 • Prema zahtjevu dostupna je i Oxford e-knjiga za 10 i 20 sati tečaja
 • Za Online tečaj engleskog jezika u trajanju od 30 sati LMS i e-knjiga su uključene u cijenu

Vidimo se u razredu…s vašeg kauča!

 

Individualni tečaj

Jednokratno

1.800 (10 sati)do 4.800 (30 sati) kn po dogovor
 • Direktna bankovna transakcija
 • Paypal
 • Visa
 • Mastercard
 

Grupni tečaj

Jednokratno

1.990 do 2.290 kn po dogovor (30 sati)
 • Direktna bankovna transakcija
 • Paypal
 • Visa
 • Mastercard
 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O NAŠIM ENGLESKIM TEČAJEVIMA

Da. Nije važno samo tečno govoriti engleski jezik, već i pravilno govoriti engleski. Stoga je potrebno proučiti englesku gramatiku. U našem internetskom tečaju engleskog jezika usredotočili smo se na englesku gramatiku kroz praksu, jer vjerujemo da učenje engleske gramatike pomoću rote postiže vrlo malo

Da, jesmo. Imat ćete pristup našim internetskim tečajevima engleskog jezika, od početnika do profesionalaca koji svoju karijeru žele prebaciti na višu razinu

Naši tečajevi normalnog jezika preporučuju se za polaznike od 18 ili više godina. Za mlade u dobi od 10 do 17 godina preporučujemo naše jezične kampove koji su posebno prilagođeni ovoj dobnoj skupini.

Da naravno! Nudimo internetske tečajeve engleskog jezika za početnike. Možete rezervirati jezični tečaj kod nas kao apsolutnog početnika i nakon dva tjedna već ćete dostići razinu s kojom se možete razumjeti u određenim svakodnevnim situacijama.

Internetske lekcije engleskog jezika putem Google meet-a mogu biti jednako učinkovite kao i individualne lekcije engleskog jezika. Jedino ograničenje je da vaš učitelj nije u istoj sobi kao i vi. Povrh toga, satovi engleskog jezika putem Google meet-a pružaju vam veću fleksibilnost, možete ih zakazati kada vam najbolje odgovara.

Koristimo komunikativnu metodu podučavanja jezika. Svi se aspekti engleskog jezika podučavaju koristeći stvarne životne situacije. Materijali za obuku temelje se na najnovijim vodičima koji su popraćeni pojedinačno dizajniranim vježbama i zadacima. Neprestano radimo na poboljšanju naših nastavnih metoda.

Ako otkažete otkaz sa najmanje 24 sata, nećete naplaćivati. Možemo preložiti vašu lekciju engleskog u vrijeme koje je za vas. Lekcije otkazane s otkazom manje od 24 sata naplatit će se uz punu cijenu predavanja. Molimo kontaktirajte nas kako bismo obavijestili o otkazima.

 • Računalo, tablet ili pametni telefon.
 • Sjajnainternetska veza.
 • Može vam pomoći ako sjednete blizu usmjerivača.
 • Ako imate WiFi signal, pokušajte koristiti kabel za spajanje izravno na usmjerivač – to će poboljšati brzinu i vašu vezu učiniti stabilnom.
 • Putum Google meet-a, samo trebate kliknuti link preko email-a – ne morate preuzimati softver.
 • Ton korištenje kvalitetnog web kamere također će poboljšati svoje iskustvo učenja, ali to nije potrebno.

Koristimo individualni pristup i naglašavamo kvalitetu. Svjesni smo koliko su različiti ljudi i kako različite mogu biti njihove potrebe. U našoj školi ne postoji standardni nastavni plan i program. Naši visoko kompetentni nastavnici engleskog jezika osiguravaju da su vaše internetske nastave engleskog jezika dizajnirane onako kako vi želite. Prijateljska atmosfera i zanimljiv način podučavanja čine naše učenje engleskim jezikom bržim, ugodnijim i zabavnijim! Mi smo škola engleskog jezika s osobnim dodirom.

Naši učitelji su izvorni govornici engleskog jezika iz Sjedinjenih Država, Velike Britanije, Irske, Kanade i Australije.