“The Lounge” tečaj engleskog jezika

"The Lounge" tečaj engleskog jezika


The Lounge tečaj engleskog jezika detaljnije:


“The Lounge” tečaj engleskog u potpunosti je temeljen na razgovoru i namijenjen je govornicima na višem stupnju poznavanja jezika koji žele upotrijebiti svoje znanje u praktičnom smislu. Na tečaju se ne koriste knjige – umjesto toga tečaj nudi tjedne teme za diskusiju koje priprema instruktor, izvorni govornik engleskoga jezika. Ako se pojavi neka gramatička nedoumica koja treba biti razjašnjena, instruktor će je objasniti na opušten i jednostavan način. Američki centar nudi tečaj engleskog jezika za sve koji žele savladati preostale poteškoće na udobnom kauču uz šalicu kave ili čaja. Zavalite se na kauč i navalite na zanimljive diskusije!

Cilj

“The Lounge” tečaj engleskog u potpunosti je temeljen na razgovoru i namijenjen je govornicima na višem stupnju poznavanja jezika koji žele upotrijebiti svoje znanje u praktičnom smislu. Na tečaju se ne koriste knjige – umjesto toga tečaj nudi tjedne teme za diskusiju koje priprema instruktor, izvorni govornik engleskoga jezika. Ako se pojavi neka gramatička nedoumica koja treba biti razjašnjena, instruktor će je objasniti na opušten i jednostavan način. Ovaj tečaj naravno, kao i ostali, uključuje online portal za polaznike tečaja s gramatičkim sadržajem, e-knjigama i audiomaterijalima. “Lounge” tečaj engleskog ima kapacitet od šest šalica kave ili čaja po razredu. 🙂

Trajanje

Tečaj se održava petkom tijekom 15 susreta od po 90 minuta, što je u konačnici 22.5 sati. Ako želite ispolirati svoj engleski u opuštenom i motivirajućem okruženju, tada je “Lounge” tečaj engleskog jezika u Američkom centru za vas!

Pitanja?

Pošaljite upit