Svi tečajevi engleskog jezika
koje nudimo

22/05/2018
Opći tečaj engleskog jezika

Opći tečaj engleskog jezika

Naš opći tečaj engleskog jezika nudi zabavan paket ispunjen govornim i gramatičkim vježbama. Ovaj tečaj engleskog sastoji se od dva sata po šezdeset minuta nastave tjedno tijekom petnaest tjedana (ukupno trideset sati). Grupe sadrže maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor.
08/03/2018
Online tečaj engleskog jezika u americkom centru u zagrebu

Online tečaj engleskog jezika

Jeste li ikad željeli naučiti engleski, ali nikad niste pronašli vremena za to? Što biste rekli kada bismo vam ponudili online tečaj engleskog jezika s pogodnošću učenja iz vašeg vlastitog doma ili ureda bez brige o prometnoj gužvi i mukotrpnog hodanja po kiši, snijegu, hladnoći ili vrućini?
08/03/2018

Tečaj engleskog za početnike

Ako mislite da svi oko vas tečno govore engleski, imamo odlične vijesti - to jednostavno nije točno! Bez obzira na vašu dob, nikad nije ni prerano ni prekasno za početak učenja engleskog. Naš Tečaj engleskog za početnike nudi vam sve alate za uspješan put kroz pustolovinu zvanu učenje engleskog jezika.
07/02/2018

Opći vikend tečaj engleskog jezika

Ovaj se vikend tečaj održava subotom ujutro i traje 120 minuta tijekom 15 tjedana, što je ukupno 30 sati. Grupe se sastoje od maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor. Naši razgovori i debate odnosit će se na zanimljive teme i aktualne događaje.
07/02/2018
učenje engleskog jezika

Ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika

Ovaj intenzivni tečaj engleskog sastoji se od pet puta po devedeset minuta nastave tjedno tijekom četiri tjedana (ukupno trideset sati). Grupe sadrže maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor. Naši razgovori i debate odnosit će se na zanimljive teme i aktualne događaje.
07/02/2018
tecaj-engleskog-english-lounge

“The Lounge” tečaj engleskog jezika

"The Lounge" tečaj engleskog u potpunosti je temeljen na razgovoru i namijenjen je govornicima na višem stupnju poznavanja jezika koji žele upotrijebiti svoje znanje u praktičnom smislu. Na tečaju se ne koriste knjige - umjesto toga tečaj nudi tjedne teme za diskusiju koje priprema instruktor, izvorni govornik engleskoga jezika.
05/02/2018
Engleski za djecu

Engleski za djecu

Naš tečaj engleskog jezika za djecu nudi vašoj djeci priliku da u potpunosti zarone u okruženje ispunjeno isključivo komunikacijom na engleskom jeziku. U Američkom centru oni će upiti engleski jezik poput spužve kroz aktivnosti poput pjevanja uz živu glazbu (gitaru), crtanja, bojanja i pričanja priča.
05/02/2018
tecaj engleskog jezika

Intenzivni tečaj engleskog jezika

Ako ste jedan od onih naših polaznika koji trebaju u kratkom periodu postići rezultat, tada je intenzivni tečaj engleskog za vas. Taj tečaj engleskog sastoji se od pet sata po 120 minuta (ponedjeljkom, srijedom i petkom) tjedno tijekom pet tjedana. (ukupno trideset sati).