Opći vikend tečaj engleskog jezika

UPIŠE SE

Opći vikend tečaj engleskog jezika

Što je sve uključeno u tečaj?

  • Male grupe
  • Izvorni govornici
  • Jedno predavanje od 120 minuta tjedno
  • 15 tjedana (ukupno 30 sati)
  • Knjige uključene u cijenu tečaja
  • Online portal: Sve što trebate dostupno je i putem interneta

Opći vikend tečaj engleskog jezika


Naš opći vikend-tečaj engleskog jezika nudi isti paket kao i opći tečaj engleskog. Ovaj se tečaj održava subotom ujutro i traje 120 minuta tijekom 15 tjedana, što je ukupno 30 sati. Grupe se sastoje od maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor. Naši razgovori i debate odnosit će se na zanimljive teme i aktualne događaje.

Cilj

Naš je cilj uvući vas u svijet engleskog jezika. Tečaj engleskog jezika u Američkom centru dat će vam priliku da koristite engleski u razredu i što je još važnije – izvan njega. U ovom centru koristimo mnoge aktivnosti i izvore koje možete koristiti i kod kuće ili gdje god se nalazite. Dodatno, volimo koristiti tehnologiju u nastavi. Na našem tečaju engleskog imat ćete pristup lekcijama kroz powerpoint prezentacije koje možete ponovno gledati kod kuće, kao i naš sustav elektronički ispravljenih domaćih zadaća koje osim ispravki sadrže i komentare grešaka. Pronaći ćete sav sadržaj i dodatne materijale s našeg tečaja engleskog dostupne pri ruci kod kuće i u digitalnom obliku, a tečaj uključuje i besplatne knjige! Zateći ćete se da radite sve više i više, čineći engleski jezik dijelom vaše svakodnevne rutine bez napora! Želimo da uspijete i uspjet ćete u Američkom centru!

Certifikat

Pružajući vam ove materijale i alate, želimo da učinite naš tečaj engleskog dijelom svoje svakodnevice i konačno, da učinite engleski jezik dijelom svojeg života. Na kraju semestra bit ćete testirani i ukoliko položite ispit, bit ćete nagrađeni certifikatom! Svi naši tečajevi engleskog prate Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ) / Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL). Cijena tečajeva uključuje sve materijale i knjige.

Ispit

Prije nego što upišete naš opći tečaj engleskog jezika, imat ćete kratko usmeno testiranje kao razredbeni ispit na temelju kojega ćemo vas smjestiti u odgovarajuću grupu prema vašem znanju. Nemojte se bojati testiranja! Prema našem iskustvu, mnogi se ljudi srame svojega stupnja znanja engleskog jezika, ali kada uđete kroz naša vrata, znajte da sve to ostaje vani jer ste ušli u područje bez predrasuda. Mi smo ovdje kako bismo vam pomogli savladati bilo kakav strah od govora. Grupni tečaj engleskog pokriva grupe od početne A1 razine do napredne C2 razine.