Online Ljetni intenzivni tečaj engleskog

UPIŠE SE

MALE
GRUPE

3-6 polaznika

IZVORNI GOVORNICI

učenje engleskog iz izvora

sloboda i fleksibilnost

učite odnekud

4
TJEDNA

90 min Pon-Pet
1.7.2020 - 28.7.2020

VIRTUALNI CLASSROOM

sve što trebate dostupno je i putem interneta

Oxford
E-Book

interaktivna mobilna aplikacija za e-knjige za učenje

Certifikat
za CV

dobivate pripadajući certifikat

MALE GRUPE

3-6 polaznika

IZVORNI GOVORNICI

učenje engleskog iz izvora

sloboda i fleksibilnost

učite odnekud

4 TJEDNA

90 min Pon -Pet
1.7.2020 - 28.7.2020

VIRTUALNI CLASSROOM

sve što trebate dostupno je i putem interneta

Oxford
E-Book

interaktivna mobilna aplikacija za e-knjige za učenje

Certifikat

dobivate pripadajući certifikat

Kupite online

Počinje

dana
sati
minuta
sekundi

Svi naši tečajevi engleskog prate Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ) / Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL).

Naš ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika nudi isti zabavan paket kao naš opći tečaj, ali samo u kraćem vremenu. Ovaj tečaj engleskog sastoji se od pet puta po devedeset minuta nastave tjedno tijekom četiri tjedana (ukupno trideset sati). Grupe sadrže maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor. Naši razgovori i debate odnosit će se na zanimljive teme i aktualne događaje.

Naš je cilj uvući vas u svijet engleskog jezika. Ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika u Američkom centru dat će vam priliku da koristite engleski u razredu i što je još važnije – izvan njega. U ovom centru koristimo mnoge aktivnosti i izvore koje možete koristiti i kod kuće ili gdje god se nalazite. Dodatno, volimo koristiti tehnologiju u nastavi. Na našem tečaju engleskog imat ćete pristup lekcijama kroz powerpoint prezentacije koje možete ponovno gledati kod kuće, kao i naš sustav elektronički ispravljenih domaćih zadaća koje osim ispravki sadrže i komentare grešaka. Pronaći ćete sav sadržaj i dodatne materijale s našeg tečaja engleskog dostupne pri ruci kod kuće i u digitalnom obliku, a tečaj uključuje i besplatne knjige! Zateći ćete se da radite sve više i više, čineći engleski jezik dijelom vaše svakodnevne rutine bez napora! Želimo da uspijete i uspjet ćete u Američkom centru!

Pružajući vam ove materijale i alate, želimo da učinite naš tečaj engleskog dijelom svoje svakodnevice i konačno, da učinite engleski jezik dijelom svojeg života. Na kraju semestra bit ćete testirani i ukoliko položite ispit, bit ćete nagrađeni certifikatom!

Prije nego što upišete naš opći tečaj engleskog jezika, imat ćete kratko usmeno testiranje kao razredbeni ispit na temelju kojega ćemo vas smjestiti u odgovarajuću grupu prema vašem znanju. Nemojte se bojati testiranja! Prema našem iskustvu, mnogi se ljudi srame svojega stupnja znanja engleskog jezika, ali kada uđete kroz naša vrata, znajte da sve to ostaje vani jer ste ušli u područje bez predrasuda. Mi smo ovdje kako bismo vam pomogli savladati bilo kakav strah od govora. Grupni tečaj engleskog pokriva grupe od početne A1 razine do napredne C2 razine.

Koristimo

Google Meet

Studenti mogu se pridružiti online videokonferenciji s računala i iz bilo kojeg modernog web-preglednika. Nije potrebno instalirati softver. Korisnici mobilnih uređaja mogu se pridružiti putem aplikacije Google Meet.

Ljetni kalendar