tecaj-engleskog-english-lounge
“The Lounge” tečaj engleskog jezika
07/02/2018
Opći vikend tečaj engleskog jezika
07/02/2018

Ljetni intenzivni tečaj
engleskog jezika


Počinje 18.06.2018.

Početak 18.06.2018.

Upišite se
na idući ljetni intenzivni tečaj engleskog


Upiši se već danas
00

dana


00

sati


00

minuta


00

sekundi


   Group A  Group B  Group C
 Ponedjeljak 17:00 17:00 17:00
 Utorak - - -
 Srijeda 17:00- 17:00 17:00
Četvrtak - - -
Petak 17:00 17:00 17:00
Subota - -
Nedjelja -

Što je sve uključeno u tečaj?

  • Male grupe
  • 6 sati tjedno, ponedjeljak, srijeda i petak
  • 5 tjedna (ukupno 30 sati)
  • Knjige uključene u cijenu
  • Online portal (Learning management system) i sve što trebate dostupno je i putem interneta.

Ljetni tečaj engleskog jezika detaljnije:


Naš ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika nudi isti zabavan paket kao naš opći tečaj, ali samo u kraćem vremenu. Ovaj tečaj engleskog sastoji se od pet puta po devedeset minuta nastave tjedno tijekom četiri tjedana (ukupno trideset sati). Grupe sadrže maksimalno šest polaznika, što ostavlja puno prostora za razgovor. Naši razgovori i debate odnosit će se na zanimljive teme i aktualne događaje.

Cilj

Naš je cilj uvući vas u svijet engleskog jezika. Ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika u Američkom centru dat će vam priliku da koristite engleski u razredu i što je još važnije - izvan njega. U ovom centru koristimo mnoge aktivnosti i izvore koje možete koristiti i kod kuće ili gdje god se nalazite. Dodatno, volimo koristiti tehnologiju u nastavi. Na našem tečaju engleskog imat ćete pristup lekcijama kroz powerpoint prezentacije koje možete ponovno gledati kod kuće, kao i naš sustav elektronički ispravljenih domaćih zadaća koje osim ispravki sadrže i komentare grešaka. Pronaći ćete sav sadržaj i dodatne materijale s našeg tečaja engleskog dostupne pri ruci kod kuće i u digitalnom obliku, a tečaj uključuje i besplatne knjige! Zateći ćete se da radite sve više i više, čineći engleski jezik dijelom vaše svakodnevne rutine bez napora! Želimo da uspijete i uspjet ćete u Američkom centru!

Certifikat

Pružajući vam ove materijale i alate, želimo da učinite naš tečaj engleskog dijelom svoje svakodnevice i konačno, da učinite engleski jezik dijelom svojeg života. Na kraju semestra bit ćete testirani i ukoliko položite ispit, bit ćete nagrađeni certifikatom!

Svi naši tečajevi engleskog prate Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ) / Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL).

Cijena tečajeva uključuje sve materijale i knjige.

Ispit

Prije nego što upišete naš opći tečaj engleskog jezika, imat ćete kratko usmeno testiranje kao razredbeni ispit na temelju kojega ćemo vas smjestiti u odgovarajuću grupu prema vašem znanju. Nemojte se bojati testiranja! Prema našem iskustvu, mnogi se ljudi srame svojega stupnja znanja engleskog jezika, ali kada uđete kroz naša vrata, znajte da sve to ostaje vani jer ste ušli u područje bez predrasuda. Mi smo ovdje kako bismo vam pomogli savladati bilo kakav strah od govora. Grupni tečaj engleskog pokriva grupe od početne A1 razine do napredne C2 razine.