Ovu smo godinu odlučili završiti u ugodnom poslovnom tonu u vidu partnerstva sa školom stranih jezika koja posluje i razvija svoju metodu već 15 godina. Smart škola stranih jezika ponudila nam je nov pogled na tečaj engleskog jezika za odrasle, online učenje engleskog jezika, konverzacijski engleski u grupama, nov koncept individualne nastave, hrvatski jezik za strance i ugodnu radnu atmosferu u prostranim učionicama te mlade, ali iskusne i marljive suradnike.

Smart škola posebno je ponosna na svoj konverzacijski tečaj engleskog jezika, na kojem u 30 sati polaznici obrađuju teme isključivo po vlastitoj želji i na način na koji oni to žele, aktivno ispravljaju svoje pogreške u govoru i imaju priliku održati vlastitu prezentaciju te dobiti pomoć u poslovnom izražavanju na engleskom. Jamey Yarbrough, osnivač i voditelj škole Američki centar postao je ponosan predavač grupnog konverzacijskog tečaja na kojem će polaznike svojim izvornim pristupom osloboditi straha, poboljšati njihov izgovor i, jednostavno, naučiti misliti na engleskom jeziku.

I naši najmlađi polaznici u Smart školi našli su svoje mjesto; njihov program za rano učenje engleskog jezika, Let’s Dance (engleski za djecu) spaja ples, pjesmu i usvajanje jezika u izvornom okruženju, lijepo uređenim i vrhunski opremljenim učionicama.

Kako izgleda i djeluje Smart škola

(dolje možeš staviti 2-3 slike naših prostora ako želiš, skini ih na linku galerija).